Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia punasipuli | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (pieni) | |
1 | paprikaa paprika | |
3 | tomaattia tomaatti | |
1 dl dl | oliiveja
oliivi (mustia) | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | basilikaa
basilika (tuoretta, hienonnettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
600 g g | lohta
lohi (filee) | |
0,5 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunilohi uudella tavalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Kuori punasipuli ja leikkaa se lohkoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika, leikkaa tomaatit lohkoiksi. Levitä kaikki kasvikset sekä oliivit uunivuokaan.
3. Mausta kasvikset ½ tl suolalla ja ¼ tl mustapippurilla, sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä ja hienonnettu basilika.
4. Leikkaa lohifilee neljään osaan. Asettele palat uunivuokaan kasvisten keskelle nahkapuoli alaspäin. Lorauta kalapalojen päälle 1 rkl oliiviöljyä ja mausta ½ tl suolalla, ¼ tl mustapippurilla ja paprikajauheella.
5. Paista 20-25 minuuttia, kunnes kala on mehevän kypsää.