
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | makaronia makaroni | ||
50 g g | voita voi | ||
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
7 dl dl | maitoa maito | ||
350 g g | juustoa
juusto (erilaisia, esim. juustolautasesta ylijääneet juustot) | ||
0,5 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
2 rkl rkl | timjamia
timjami (tuoretta, hienonnettuna) | ||
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai oliiviöljyä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMac & Cheese juustotarjottimen juustoista
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Keitä makaronit lähes kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Kuumenna voi kattilassa ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Sekoita maito suurusteen sekaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Sekoita usein, ettei pala pohjaan.
- Raasta tai paloittele juustot ja sekoita ne kastikkeen joukkoon. Keitä vielä sen aikaa, että juustot sulavat. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna timjami ja sekoita kastikkeeseen.
- Sekoita makaronit ja juustokastike keskenään ja kaada seos uunivuokaan. Ripottele korppujauhot pinnalle ja lorauta päälle öljy.
- Paista mac & cheeseä 20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.