
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
600 g g | uutta perunaa uusi peruna | |
1 pkt pkt | porsaan pihvejä
porsaan pihvi (Grillimaisterin possun fileepihvejä, appelsiini-chili 380 g) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 | valkosipulia valkosipuli | |
3 kpl kpl | raakamakkaraa
raakamakkara (Grillimaisteri-chimichurri-raakamakkaroita ) | |
10 kpl kpl | paprikaa
paprika (pimientos de padron -paprikoita tai keltaisia ja punaisia minipaprikoita ) | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
suolaa suola | ||
4 | kananmunaa
kananmuna (paistettuna) | |
lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
chiliä
chili (punainen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpektin superpyttis
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese ja keitä perunat suolatussa vedessä. Anna jäähtyä ja kuutioi sitten 3 cm:n paloiksi. Kuutioi myös possu samankokoiseksi ja hienonna sipuli. Mausta majoneesi valkosipulilla.
2. Puolita minipaprikat pituussuunnassa ja poista siemenet sekä kanta. Ota mahdollisimman iso pannu tai muurinpohjapannu ja purista raakamakkarat kuorestaan kylmään pannuun parin sentin nokareina. Asettele paprikat kuoripuoli alaspäin pannuun makkaroiden kanssa. Lämmitä pannua kuumaksi pyöritellen välillä makkaroita. Anna paprikoiden paahtua kuoripuolellaan, kunnes kuoriin tulee kauniisti ruskistunut pinta.
3. Kun paprikat ovat paahtuneet toiselta puolelta, sekoita paistosta ja paistele vielä hetken. Nosta sitten paprikat ja makkarat pannusta lastalla ja jätä mahdollinen rasva pannuun.
4. Lisää pannuun oliiviöljyä ja laita sipulit sekä possu öljyyn kuullottumaan. Paistele muutaman minuutin ja lisää sitten perunat. Lisää pannuun tarvittaessa oliiviöljyä. Anna perunoiden ja lihojen ruskistua, eli älä sekoita koko ajan, vaan kääntele vain minuutin välein, jotta perunoihin ja possuun tulee hyvä ja rapea pinta.
5. Ripottele pannulle paprikajauhe ja etikka, lisää makkarat ja paprikat sekä sekoita kunnes paprikat ja makkarat lämpenevät. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
6. Tarjoa paistettujen kananmunien kera ja viimeistele hienonnetulla persiljalla ja chilillä.