Helppous yllättää
Vihreä kana-paprikapasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

350 g g kanafileetä kanafilee
(Kanamestari kanan iso fileesuikale Mojo Verde)
rypsiöljyä rypsiöljy
(tai muuta öljyä)
0,5 tl tl suolaa suola
mustapippuria mustapippuri
(rouhittuna)
300 g g pastaa pasta
(tagliatelle)
2 paprikaa paprika
(vihreitä, tai 1 pss padron-grillipaprikoita)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
250 g g mascarponea mascarpone
1 dl dl kermaa kerma
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 dl dl basilikaa basilika
(tuoretta, hienonnettuna)
2 - 3 rkl rkl parmesaania parmesaani
(raastettuna)

Vihreä kana-paprikapasta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(101)

Valmistus

1. Ruskista huoneenlämpöiset kanasuikaleet öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Ota pieni osa pastan keitinvedestä talteen.

2. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Pilko hedelmäliha pienemmiksi. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.

3. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli sekä paprikapalat ja kuullota. Lisää mascarpone, kerma ja sitruunanmehu. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi, lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.

4. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle parmesaania ja tuoretta basilikaa. Tarjoa heti.