
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | kanafileetä
kanafilee (Kanamestari kanan iso fileesuikale Mojo Verde) | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta öljyä) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | |
mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | ||
300 g g | pastaa
pasta (tagliatelle) | |
2 | paprikaa
paprika (vihreitä, tai 1 pss padron-grillipaprikoita) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
250 g g | mascarponea mascarpone | |
1 dl dl | kermaa kerma | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (tuoretta, hienonnettuna) | |
2 - 3 rkl rkl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVihreä kana-paprikapasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Ruskista huoneenlämpöiset kanasuikaleet öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Ota pieni osa pastan keitinvedestä talteen.
2. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Pilko hedelmäliha pienemmiksi. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
3. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli sekä paprikapalat ja kuullota. Lisää mascarpone, kerma ja sitruunanmehu. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi, lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
4. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle parmesaania ja tuoretta basilikaa. Tarjoa heti.