
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | ruusukaalia ruusukaali | |
1 | omenaa omena | |
50 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | korianteria
korianteri (hienonnettuna) | |
2 prk prk | kvinoasalaattia
kvinoasalaatti (valmista Chef Select kvinoasalaattia (à 230 g), esim. bataatti tai punajuuri) |
Pikamarinoitu punasipuli
1 | punasipulia punasipuli | |
3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämmin kvinoa-ruusukaalikulho
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmista ensin marinoitu punasipuli. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa puolikkaat ohuiksi ja nosta kulhoon. Lisää sekaan sitruunan mehu ja hunaja.
2. Siisti ja puolita ruusukaalit. Kuori ja kuutioi omena. Revi lehtikaalin lehdet irti rangoista ja paloittele lehdet sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Paahda ruusukaalia öljyssä pannulla 4-6 minuuttia, kunnes palat ovat hieman pehmenneet ja saaneet kau-niin paistovärin. Lisää omena, lehtikaali ja valkosipuli. Kuullota parin minuutin ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kokoa annokset. Asettele kulhoon sektoreittain lämmintä ruusukaaliseosta, kvinoasalaattia ja marinoitua punasipulia. Nauti heti.