Helppous yllättää
Lämmin kvinoa-ruusukaalikulho

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g ruusukaalia ruusukaali
1 omenaa omena
50 g g lehtikaalia lehtikaali
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
0,75 tl tl suolaa suola
mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl korianteria korianteri
(hienonnettuna)
2 prk prk kvinoasalaattia kvinoasalaatti
(valmista Chef Select kvinoasalaattia (à 230 g), esim. bataatti tai punajuuri)

Pikamarinoitu punasipuli

1 punasipulia punasipuli
3 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl hunajaa hunaja

Lämmin kvinoa-ruusukaalikulho

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(18)

Valmistus

1. Valmista ensin marinoitu punasipuli. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa puolikkaat ohuiksi ja nosta kulhoon. Lisää sekaan sitruunan mehu ja hunaja.

2. Siisti ja puolita ruusukaalit. Kuori ja kuutioi omena. Revi lehtikaalin lehdet irti rangoista ja paloittele lehdet sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

3. Paahda ruusukaalia öljyssä pannulla 4-6 minuuttia, kunnes palat ovat hieman pehmenneet ja saaneet kau-niin paistovärin. Lisää omena, lehtikaali ja valkosipuli. Kuullota parin minuutin ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

4. Kokoa annokset. Asettele kulhoon sektoreittain lämmintä ruusukaaliseosta, kvinoasalaattia ja marinoitua punasipulia. Nauti heti.