Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Mustikka-spelttipannarit

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

25 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 25 min.
  1. Sulata mustikat.
  2. Riko kananmuna kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, maito ja ripaus suolaa.
  3. Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita keskenään pienessä kulhossa vadelmahillo, mustikat ja chian siemenet.
  4. Anna siementen turvota noin 10 minuuttia.
  5. Kuumenna lettupannu miedolla lämmöllä ja lisää pannun koloihin öljyä.
  6. Annostele taikinaa ohuelti pannulle ja paista miedolla lämmöllä noin minuutin ajan.
  7. Laita ruokalusikallinen vadelma-mustikka-chiaseosta letun päälle, lisää taikinaa ja jatka paistamista miedolla lämmöllä kunnes taikina on hyytynyt sen verran että pannukakun voi kääntää.
  8. Käännä pannukakut ja jatka paistamista vielä noin minuutti.
  9. Tarjoile pannukakut lämpiminä mustikoiden ja hunajan kera.