
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kakkupohjaa
kakkupohja (Confiserie Firenze valmis torttupohja) | ||
1 - 2 dl dl | limonadia
limonadi (Freeway appelsiinilimonadia kostutukseen) | ||
1 dl dl | vadelmahilloa
vadelmahillo (vadelmahillo tai marjasose) | ||
4 - 5 dl dl | creme chiboustia
creme chibousti (resepti alla) | ||
marjoja
marjat (erilaisia marjoja pakasteesta tai tuoreena) |
Creme chiboust -täyte
2,5 - 3 dl dl | maitoa maito | ||
1 - 1,5 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | ||
0,75 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | ||
50 g g | voita voi | ||
0,5 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
0,5 | sitruunaa
sitruuna (sitruunan mehu ja kuori) |
Koristeluun
tomusokeria tomusokeri | |||
minttua
minttu (mintun tai basilikan lehtiä) | |||
10 kpl kpl | marenkia
marenki (valmismarenki) | ||
0,25 | vaahtokarkkeja
vaahtokarkki (Grillimaisteri USA vaahtokarkkeja) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBerry mayhem -jälkiruokakakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kostuta torttupohja limonadilla. Levitä pohjalle vadelmahilloa ja sen päälle creme chiboustia.
- Viimeistele marjoilla ja koristele marengilla, vaahtokarkeilla sekä yrteillä.
Creme chiboust -täyte
- Sekoita maito, muna, keltuaiset, vaniljatanko ja sokeri sekä maissitärkkelys keskenään. Kuumenna koko ajan voimakkaasti sekoittaen niin, että massa kuumenee pikkuhiljaa. Kun seos pulpahtelee, se on kypsää.
- Jäähdytä seosta hieman ja vatkaa huoneenlämpöinen voi joukkoon. Mausta puolikkaan sitruunan mehulla ja kuorella.
- Anna seoksen jäähtyä rauhassa. Nosta vaniljatanko pois jäähtyneestä kiisselistä. Vatkaa kiisseli kevyin ottein kuohkeaksi ja lisää kermavaahto joukkoon varovasti mutta kunnolla siten, että kermavaahto ja kiisseli sekoittuvat hyvin keskenään.