
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kakkupohjaa kakkupohja | ||
1 - 2 dl dl | limonadia limonadi | ||
1 dl dl | vadelmahilloa vadelmahillo | ||
4 - 5 dl dl | creme chiboustia creme chibousti | ||
marjoja marjat |
Creme chiboust -täyte
2,5 - 3 dl dl | maitoa maito | ||
1 - 1,5 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | ||
0,75 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | ||
50 g g | voita voi | ||
0,5 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
0,5 | sitruunaa sitruuna |
Koristeluun
tomusokeria tomusokeri | |||
minttua minttu | |||
10 kpl kpl | marenkia marenki | ||
0,25 | vaahtokarkkeja vaahtokarkki |
Berry mayhem -jälkiruokakakku
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25 min
(1)
Valmistus
- Kostuta torttupohja limonadilla. Levitä pohjalle vadelmahilloa ja sen päälle creme chiboustia.
- Viimeistele marjoilla ja koristele marengilla, vaahtokarkeilla sekä yrteillä.
Creme chiboust -täyte
- Sekoita maito, muna, keltuaiset, vaniljatanko ja sokeri sekä maissitärkkelys keskenään. Kuumenna koko ajan voimakkaasti sekoittaen niin, että massa kuumenee pikkuhiljaa. Kun seos pulpahtelee, se on kypsää.
- Jäähdytä seosta hieman ja vatkaa huoneenlämpöinen voi joukkoon. Mausta puolikkaan sitruunan mehulla ja kuorella.
- Anna seoksen jäähtyä rauhassa. Nosta vaniljatanko pois jäähtyneestä kiisselistä. Vatkaa kiisseli kevyin ottein kuohkeaksi ja lisää kermavaahto joukkoon varovasti mutta kunnolla siten, että kermavaahto ja kiisseli sekoittuvat hyvin keskenään.