
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 dl dl | maitoa maito | ||
0,75 dl dl | mannasuurimoita mannasuurimo | ||
100 - 150 g g | Manchego-juustoa
Manchego-juusto (raastettuna) | ||
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
0,25 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
1,5 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
3 - 4 rkl rkl | voita voi | ||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 dl dl | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaManchegopannukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna uuni 180-200 asteeseen.
- Kiehauta maito kattilassa ja lisää mannaryynit. Sekoita puuroksi ja keitä noin 10 minuuttia.
- Lisää kuuman puuron joukkoon kardemumma, vaniljasokeri, raastettu sitruunan kuori ja raastettu manchego-juusto. Lisää lopuksi joukkoon myös voi ja sekoita.
- Kun puuro on jäähtynyt, riko kananmunat puuron sekaan varovasti yksi kerrallaan. Lisää joukkoon myös sokeri sekä vehnäjauhot. Sekoita varovasti tasaiseksi. Vehnäjauhot lisätään yhdellä kertaa, sillä tarkoitus ei ole vatkata taikinaan sitkoa.
- Sekoita massa tasaiseksi ja kaada uunivuokaan. Paista noin 200 asteessa 25-30 minuuttia.
- Tarjoile hyvän hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.