Helppous yllättää
Manchegopannukakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 dl dl maitoa maito
0,75 dl dl mannasuurimoita mannasuurimo
100 - 150 g g Manchego-juustoa Manchego-juusto
(raastettuna)
1 tl tl kardemummaa kardemumma
0,25 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1,5 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
3 - 4 rkl rkl voita voi
4 kananmunaa kananmuna
2 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 dl dl sokeria sokeri

Manchegopannukakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(0)

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 180-200 asteeseen.
  2. Kiehauta maito kattilassa ja lisää mannaryynit. Sekoita puuroksi ja keitä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää kuuman puuron joukkoon kardemumma, vaniljasokeri, raastettu sitruunan kuori ja raastettu manchego-juusto. Lisää lopuksi joukkoon myös voi ja sekoita.
  4. Kun puuro on jäähtynyt, riko kananmunat puuron sekaan varovasti yksi kerrallaan. Lisää joukkoon myös sokeri sekä vehnäjauhot. Sekoita varovasti tasaiseksi. Vehnäjauhot lisätään yhdellä kertaa, sillä tarkoitus ei ole vatkata taikinaan sitkoa.
  5. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada uunivuokaan. Paista noin 200 asteessa 25-30 minuuttia.
  6. Tarjoile hyvän hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99