
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
200 g g | voita
voi (tai margariinia) | |
4 | kananmunaa kananmuna | |
3 dl dl | sokeria sokeri | |
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
3 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
3 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
4 rkl rkl | kaakaojauhetta
kaakaojauhe (tummaa kaakaojauhetta) | |
1 prk prk | ranskankermaa ranskankerma | |
1 tilkkaa tilkka | maitoa maito |
Kuorrutus
4,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
3 rkl rkl | kaakaojauhetta
kaakaojauhe (tummaa kaakaojauhetta) | |
0,75 dl dl | kahvia
kahvi (vahvaa kahvia) | |
0,75 dl dl | voita
voi (sulatettuna) |
Pinnalle
1 dl dl | hasselpähkinöitä
hasselpähkinä (rouhittuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMokkapalat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata voi ja anna jäähtyä.
- Vatkaa munat ja sokeri tukevaksi vaahdoksi erillisessä kulhossa.
- Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe erillisessä kulhossa.
- Sekoita jäähtynyt voi muna-sokerivaahtoon ja lisää sitten sekaan kuivat aineet ja viimeisenä ranskankerma. Mikäli taikina tuntuu paksulta lisää tilkka maitoa.
- Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 30 minuuttia.
- Jäähdytä ja valmista sillä aikaa kuorrutus.
- Sekoita kulhossa tomusokeri ja kaakaojauhe.
- Lisää kahvi ja voisula ja sekoita tasaiseksi.
- Levitä kuorrutus kakun päälle ja ripottele pinnalle rouhitut hasselpähkinät.
- Leikkaa neliöiksi ja tarjoile hyvän kahvin kera.