
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
1 prk prk | jogurttia
jogurtti (Milbona mansikkajogurtti) | |
1 dl dl | jogurttirahkaa
jogurttirahka (Milbona jogurttirahka) |
Täyte
1 dl dl | vadelmahilloa vadelmahillo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKääretorttu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita leivinjauhe perunajauhojen joukkoon. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti käännellen.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
- Kumoa kääretorttupohja leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu hieman hienoa sokeria ja anna jäähtyä.
- Poista pohjapaperi ja levitä hillo tasaisesti pohjan päälle.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se jogurttirahkan ja mansikkajogurtin joukkoon.
- Lusikoi täyte torttupohjalle. Jätä toisesta pitkästä reunasta n. 10 cm ilman täytettä.
- Kääri torttulevy leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi aloittaen täytteellisestä reunasta.
- Koristele halutessasi tomusokerilla ja tarjoile heti.