Helppous yllättää
Kääretorttu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl sokeria sokeri
1,5 dl dl perunajauhoja perunajauho
1 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
1 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1 prk prk jogurttia jogurtti
(Milbona mansikkajogurtti)
1 dl dl jogurttirahkaa jogurttirahka
(Milbona jogurttirahka)

Täyte

1 dl dl vadelmahilloa vadelmahillo

Kääretorttu

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(63)

Valmistus

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita leivinjauhe perunajauhojen joukkoon. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti käännellen.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
  4. Kumoa kääretorttupohja leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu hieman hienoa sokeria ja anna jäähtyä.
  5. Poista pohjapaperi ja levitä hillo tasaisesti pohjan päälle.
  6. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se jogurttirahkan ja mansikkajogurtin joukkoon.
  7. Lusikoi täyte torttupohjalle. Jätä toisesta pitkästä reunasta n. 10 cm ilman täytettä.
  8. Kääri torttulevy leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi aloittaen täytteellisestä reunasta.
  9. Koristele halutessasi tomusokerilla ja tarjoile heti.