
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
1 dl dl | kermaa kerma | ||
kuohukermaa | |||
1 prk prk | jogurttia jogurtti | ||
Milbona mansikkajogurtti | |||
1 dl dl | jogurttirahkaa jogurttirahka | ||
Milbona jogurttirahka |
Täyte:
1 dl dl | vadelmahilloa vadelmahillo |
Kääretorttu
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(49)
Valmistus
Gluteeniton
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita leivinjauhe perunajauhojen joukkoon. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti käännellen.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
- Kumoa kääretorttupohja leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu hieman hienoa sokeria ja anna jäähtyä.
- Poista pohjapaperi ja levitä hillo tasaisesti pohjan päälle.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se jogurttirahkan ja mansikkajogurtin joukkoon.
- Lusikoi täyte torttupohjalle. Jätä toisesta pitkästä reunasta n. 10 cm ilman täytettä.
- Kääri torttulevy leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi aloittaen täytteellisestä reunasta.
- Koristele halutessasi tomusokerilla ja tarjoile heti.