Kirsikkapannukakku

Kirsikkapannukakku

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele ja jauhota keraaminen uunivuoka. Poista kirsikoista kivet.
  2. Mittaa maito ja kerma kattilaan ja lisää vaniljasokeri. Kiehauta seos ja nosta jäähtymään.
  3. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Kaada lämmin kerma-maito ohuena nauhana muna-sokerivaahtoon koko ajan sekoittaen, siivilöi jauhot joukkoon ja lisää lopuksi sula voi.
  5. Levitä kirsikat vuokaan ja kaada taikina päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla 10 - 12 minuuttia eli kunnes taikina on hyytynyt ja saanut hieman väriä.
  7. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.