
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 l l | kirsikoita kirsikka | ||
1 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | ||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
50 g g | voita voi | ||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKirsikkapannukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele ja jauhota keraaminen uunivuoka. Poista kirsikoista kivet.
- Mittaa maito ja kerma kattilaan ja lisää vaniljasokeri. Kiehauta seos ja nosta jäähtymään.
- Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Kaada lämmin kerma-maito ohuena nauhana muna-sokerivaahtoon koko ajan sekoittaen, siivilöi jauhot joukkoon ja lisää lopuksi sula voi.
- Levitä kirsikat vuokaan ja kaada taikina päälle.
- Paista uunin keskitasolla 10 - 12 minuuttia eli kunnes taikina on hyytynyt ja saanut hieman väriä.
- Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.