Helppous yllättää
Kirsikkapannukakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 l l kirsikoita kirsikka
1 dl dl kevytmaitoa kevytmaito
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
50 g g voita voi
4 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl sokeria sokeri
1 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho

Kirsikkapannukakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele ja jauhota keraaminen uunivuoka. Poista kirsikoista kivet.
  2. Mittaa maito ja kerma kattilaan ja lisää vaniljasokeri. Kiehauta seos ja nosta jäähtymään.
  3. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Kaada lämmin kerma-maito ohuena nauhana muna-sokerivaahtoon koko ajan sekoittaen, siivilöi jauhot joukkoon ja lisää lopuksi sula voi.
  5. Levitä kirsikat vuokaan ja kaada taikina päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla 10 - 12 minuuttia eli kunnes taikina on hyytynyt ja saanut hieman väriä.
  7. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99