
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | lehtitaikinaa lehtitaikina | ||
400 g g | maitorahkaa
maitorahka (kuningatar leivontarahka tai muu marjaisa rahka sopii tähän parhaiten) | ||
2 rkl rkl | sokeria sokeri |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Koristeluun
0,5 l l | mansikoita mansikka | ||
2 rkl rkl | pistaasipähkinöitä pistaasipähkinä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMansikka-rahkaviinerit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikina 16 neliöksi. Leikkaa terävällä veitsellä jokaisen neliön keskelle viillot noin sentin päähän reunasta siten, että viillot ovat vain pinnassa eivätkä ulotu taikinan läpi.
2. Yhdistä rahkat ja lisää sokeri. Jaa rahka taikinaneliöiden keskelle. Voitele reunat munalla. Kypsennä viinereitä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Viipaloi tai puolita mansikat ja nosta rahkatäytteen päälle. Viimeistele rouhituilla pistaaseilla. Tarjoa heti.
Vinkki: Voit käyttää mansikoiden tilalla myös tuoreita vadelmia tai pensasmustikoita.