
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtitaikinaa lehtitaikina | ||
(275 g) | |||
300 g g | suklaata suklaa | ||
esim. hasselpähkinäsuklaata | |||
4 | banaania banaani | ||
2 -3 rkl rkl | hunajaa hunaja |
Banaani-suklaatorttu
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
- Kääri lehtitaikinarulla auki ja siirrä leivinpapereineen uunipellille.
- Rouhi suklaa ja ripottele taikinalevylle. Kuori ja viipaloi banaanit ja asettele suklaan päälle. Valele banaanien leikkuupinnat hunajalla.
- Paista torttua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes taikina vaikuttaa kypsältä. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Vinkki! Anna piiraan jäähtyä jääkaappikylmäksi ja leikkaa jähmettyneestä levystä suklaapatukoita. Jo pieni pala banaani-suklaatorttua taltuttaa makeannälän ja antaa virtaa eväspatukkana.