Helppous yllättää
Banaani-suklaatorttu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt lehtitaikinaa lehtitaikina
(275 g)
300 g g suklaata suklaa
(esim. hasselpähkinäsuklaata)
4 banaania banaani
2 - 3 rkl rkl hunajaa hunaja

Banaani-suklaatorttu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Kääri lehtitaikinarulla auki ja siirrä leivinpapereineen uunipellille.
  2. Rouhi suklaa ja ripottele taikinalevylle. Kuori ja viipaloi banaanit ja asettele suklaan päälle. Valele banaanien leikkuupinnat hunajalla.
  3. Paista torttua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes taikina vaikuttaa kypsältä. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Vinkki! Anna piiraan jäähtyä jääkaappikylmäksi ja leikkaa jähmettyneestä levystä suklaapatukoita. Jo pieni pala banaani-suklaatorttua taltuttaa makeannälän ja antaa virtaa eväspatukkana.