
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtitaikinaa
lehtitaikina (275 g) | |
300 g g | suklaata
suklaa (esim. hasselpähkinäsuklaata) | |
4 | banaania banaani | |
2 - 3 rkl rkl | hunajaa hunaja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanaani-suklaatorttu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kääri lehtitaikinarulla auki ja siirrä leivinpapereineen uunipellille.
- Rouhi suklaa ja ripottele taikinalevylle. Kuori ja viipaloi banaanit ja asettele suklaan päälle. Valele banaanien leikkuupinnat hunajalla.
- Paista torttua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes taikina vaikuttaa kypsältä. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Vinkki! Anna piiraan jäähtyä jääkaappikylmäksi ja leikkaa jähmettyneestä levystä suklaapatukoita. Jo pieni pala banaani-suklaatorttua taltuttaa makeannälän ja antaa virtaa eväspatukkana.