
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 dl dl | maitoa maito | |
1 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
5 - 8 kpl kpl | luumuja luumu |
Voiteluun
1 nokaretta nokare | voita voi |
Pinnalle
2 - 3 rkl rkl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLuumuclafoutis
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Clafoutista voisi kuvailla ranskalaisten pannukakuksi. Voit käyttää siihen melkein mitä tahansa mieleisiäsi hedelmiä tai marjoja.
- Kuumenna uuni 175 asteiseksi.
- Vatkaa kananmunat ja sokerit kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon maito, kerma ja suolaripaus.
- Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa luumut lohkoiksi. Levitä lohkot voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle taikina.
- Paista noin 30 minuuttia, kunnes clafoutis on hyytynyt.
- Ripottele hieman jäähtyneen herkun pinnalle hienoa sokeria ja tarjoile lämpimänä.