Helppous yllättää
Luumuclafoutis

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 kananmunaa kananmuna
1 dl dl sokeria sokeri
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 dl dl maitoa maito
1 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1 ripausta ripaus suolaa suola
5 - 8 kpl kpl luumuja luumu

Voiteluun

1 nokaretta nokare voita voi

Pinnalle

2 - 3 rkl rkl sokeria sokeri

Luumuclafoutis

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(0)

Valmistus

Clafoutista voisi kuvailla ranskalaisten pannukakuksi. Voit käyttää siihen melkein mitä tahansa mieleisiäsi hedelmiä tai marjoja.

  1. Kuumenna uuni 175 asteiseksi.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokerit kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon maito, kerma ja suolaripaus.
  3. Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa luumut lohkoiksi. Levitä lohkot voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle taikina.
  4. Paista noin 30 minuuttia, kunnes clafoutis on hyytynyt.
  5. Ripottele hieman jäähtyneen herkun pinnalle hienoa sokeria ja tarjoile lämpimänä.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99