
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | ||
1 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
2 dl dl | maitoa maito | ||
1 dl dl | kermaa kerma | ||
kuohukermaa | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
5 - 8 kpl kpl | luumuja luumu |
Voiteluun
1 nokaretta nokare | voita voi |
Pinnalle
2 - 3 rkl rkl | sokeria sokeri |
Luumuclafoutis
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10 min
(0)
Valmistus
+ 30 minuuttia
Clafoutista voisi kuvailla ranskalaisten pannukakuksi. Voit käyttää siihen melkein mitä tahansa mieleisiäsi hedelmiä tai marjoja.
- Kuumenna uuni 175 asteiseksi.
- Vatkaa kananmunat ja sokerit kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon maito, kerma ja suolaripaus.
- Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa luumut lohkoiksi. Levitä lohkot voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle taikina.
- Paista noin 30 minuuttia, kunnes clafoutis on hyytynyt.
- Ripottele hieman jäähtyneen herkun pinnalle hienoa sokeria ja tarjoile lämpimänä.