Helppous yllättää
Porkkanakakku-kookosruudut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kakkupohja

400 g g porkkanaa porkkana
4 dl dl sokeria sokeri
3 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
1,5 tl tl ruokasoodaa ruokasooda
2 tl tl kanelia kaneli
1 tl tl piparkakkumaustetta piparkakkumauste
1 tl tl kardemummaa kardemumma
1 tl tl suolaa suola
5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 kananmunaa kananmuna

Kuorrute

200 g g voita voi
(suolatonta)
400 g g tuorejuustoa tuorejuusto
1,25 pkt pkt tomusokeria tomusokeri
(340 g)

Koristeluun

0,5 dl dl kookoshiutaleita kookoshiutale
1 dl dl pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä
1 dl dl lumimantelia lumimanteli
(tai muita vastaavia)

Porkkanakakku-kookosruudut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(4)

Valmistus

  1. Ota voi huoneenlämpöön kuorrutetta varten.
  2. Keitä porkkanat kypsiksi.
  3. Sekoita tehosekoittimessa sokeri, öljy ja lämpimät keitetyt porkkanat.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään yleiskoneessa tai käsin ja lisää porkkanaseos joukkoon. Sekoita hyvin.
  5. Lisää lopuksi kananmunat yksi kerrallaan ja sekoita massa tasaiseksi.
  6. Levitä pellille tai leveään uunivuokaan leivinpaperi. Kaada kakkumassa vuokaan ja paista 175 asteessa noin 30-35 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.
  7. Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi käsin tai yleiskoneessa. Lisää tuorejuusto ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi ja laita jääkaappiin odottamaan kakun paistumista.
  8. Jäähdytä kakku ja levitä kuorrute kakun päälle.
  9. Levitä kakun päälle runsaasti kookoshiutaleita ja viimeistele koristelu pähkinöillä.

Vinkki! Mikäli kuorrute on ehtinyt pehmetä, laita kakku jääkaappiin, ja kuorrute kovettuu.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00