
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kakkupohja
400 g g | porkkanaa porkkana | ||
4 dl dl | sokeria sokeri | ||
3 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1,5 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | ||
2 tl tl | kanelia kaneli | ||
1 tl tl | piparkakkumaustetta piparkakkumauste | ||
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
2 | kananmunaa kananmuna |
Kuorrute
200 g g | voita
voi (suolatonta) | ||
400 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1,25 pkt pkt | tomusokeria
tomusokeri (340 g) |
Koristeluun
0,5 dl dl | kookoshiutaleita kookoshiutale | ||
1 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä | ||
1 dl dl | lumimantelia
lumimanteli (tai muita vastaavia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPorkkanakakku-kookosruudut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota voi huoneenlämpöön kuorrutetta varten.
- Keitä porkkanat kypsiksi.
- Sekoita tehosekoittimessa sokeri, öljy ja lämpimät keitetyt porkkanat.
- Sekoita kuivat aineet keskenään yleiskoneessa tai käsin ja lisää porkkanaseos joukkoon. Sekoita hyvin.
- Lisää lopuksi kananmunat yksi kerrallaan ja sekoita massa tasaiseksi.
- Levitä pellille tai leveään uunivuokaan leivinpaperi. Kaada kakkumassa vuokaan ja paista 175 asteessa noin 30-35 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.
- Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi käsin tai yleiskoneessa. Lisää tuorejuusto ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi ja laita jääkaappiin odottamaan kakun paistumista.
- Jäähdytä kakku ja levitä kuorrute kakun päälle.
- Levitä kakun päälle runsaasti kookoshiutaleita ja viimeistele koristelu pähkinöillä.
Vinkki! Mikäli kuorrute on ehtinyt pehmetä, laita kakku jääkaappiin, ja kuorrute kovettuu.