
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | kuivakakkua
kuivakakku (esim. Confiserie Firenze sitruunakakkua) | |
2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | |
2 rkl rkl | mantelilastuja
mantelilastu (tai rouhetta) | |
2 rkl rkl | vadelmahilloa vadelmahillo | |
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto |
Lisäksi
3 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
4 rkl rkl | vadelmahilloa vadelmahillo | |
16 | pillejä
pilli (paperisia mehupillejä tai vaikkapa grillitikkuja) | |
2 - 3 dl dl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCakepops a la Runeberg
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Murenna kakku kulhoon ja sekoita joukkoon loput aineet.
- Pyörittele massasta 16 kpl pieniä palloja ja laita tikut kiinni palloihin.
- Anna cake popsien jähmettyä pakastimessa noin 1 h ennen kuorruttamista.
- Sekoita tomusokeriin 3 rkl vettä. Valuta tomusokeri-vesikuorrutusta jähmettyneiden cake popsien päälle.
- Laita kuorrutetut cake popsit pystyyn kulhoon, jossa on hienoa sokeria.
- Viimeistele cake popsit vadelmahilloraidoilla pursotinpussin avulla.