
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | kuivakkuja kuivakku | ||
esim. Confiserie Firenze sitruunakakkua | |||
2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | ||
2 rkl rkl | mantelilastuja mantelilastu | ||
tai rouhetta | |||
2 rkl rkl | vadelmahilloa vadelmahillo | ||
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto |
Lisäksi
3 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
4 rkl rkl | vadelmahilloa vadelmahillo | ||
16 | pillejä pilli | ||
paperisia mehupillejä | |||
2 -3 dl dl | sokeria sokeri |
Cakepops a la Runeberg
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
- Murenna kakku kulhoon ja sekoita joukkoon loput aineet.
- Pyörittele massasta 16 kpl pieniä palloja ja laita tikut kiinni palloihin.
- Anna cake popsien jähmettyä pakastimessa noin 1 h ennen kuorruttamista.
- Sekoita tomusokeriin 3 rkl vettä. Valuta tomusokeri-vesikuorrutusta jähmettyneiden cake popsien päälle.
- Laita kuorrutetut cake popsit pystyyn kulhoon, jossa on hienoa sokeria.
- Viimeistele cake popsit vadelmahilloraidoilla pursotinpussin avulla.