Helppous yllättää
Cakepops a la Runeberg

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g kuivakkuja kuivakku
(esim. Confiserie Firenze sitruunakakkua)
2 rkl rkl korppujauhoja korppujauho
2 rkl rkl mantelilastuja mantelilastu
(tai rouhetta)
2 rkl rkl vadelmahilloa vadelmahillo
100 g g tuorejuustoa tuorejuusto

Lisäksi

3 dl dl tomusokeria tomusokeri
4 rkl rkl vadelmahilloa vadelmahillo
16 pillejä pilli
(paperisia mehupillejä tai vaikkapa grillitikkuja)
2 - 3 dl dl sokeria sokeri

Cakepops a la Runeberg

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

  1. Murenna kakku kulhoon ja sekoita joukkoon loput aineet.
  2. Pyörittele massasta 16 kpl pieniä palloja ja laita tikut kiinni palloihin.
  3. Anna cake popsien jähmettyä pakastimessa noin 1 h ennen kuorruttamista.
  4. Sekoita tomusokeriin 3 rkl vettä. Valuta tomusokeri-vesikuorrutusta jähmettyneiden cake popsien päälle.
  5. Laita kuorrutetut cake popsit pystyyn kulhoon, jossa on hienoa sokeria.
  6. Viimeistele cake popsit vadelmahilloraidoilla pursotinpussin avulla.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00