Helppous yllättää
Vadelma-valkosuklaamuffinit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

7,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 rkl rkl leivinjauhetta leivinjauhe
2 dl dl sokeria sokeri
1 rkl rkl vaniljasokeria vaniljasokeri
(tai vanilliinisokeria)
125 g g voita voi
(sulatettuna)
2 kananmunaa kananmuna
2,5 dl dl kevytmaitoa kevytmaito
4 dl dl vadelmia vadelma
(tuoreita vadelmia tai pakastevadelmia n. 200 g)
100 g g valkosuklaata valkosuklaa
(rouhittuna)

Vadelma-valkosuklaamuffinit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(3)

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja vaniljasokeri.
  2. Sekoita toisessa kulhossa sulaneen mutta jäähtyneen voin joukkoon kananmunat ja maito.
  3. Yhdistä seos kuiviin aineisiin nopeasti sekoittaen. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan tule sitkoa.
  4. Kääntele joukkoon sulatetut vadelmat ja rouhittu valkoinen suklaa.
  5. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 210 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
  6. Jäähdytä ja herkuttele.