
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
7,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 rkl rkl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
2 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 rkl rkl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
vaniljasokeria tai vanilliinisokeria | |||
125 g g | voita voi | ||
sulatettuna | |||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | ||
4 dl dl | vadelmia vadelma | ||
tuoreita vadelmia tai Green Grocer's pakastevadelmia (n. 200 g) | |||
100 g g | valkosuklaata valkosuklaa | ||
Bellarom valkoista suklaata rouhittuna |
Vadelma-valkosuklaamuffinit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(2)
Valmistus
- Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja vaniljasokeri.
- Sekoita toisessa kulhossa sulaneen mutta jäähtyneen voin joukkoon kananmunat ja maito.
- Yhdistä seos kuiviin aineisiin nopeasti sekoittaen. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan tule sitkoa.
- Kääntele joukkoon sulatetut vadelmat ja rouhittu valkoinen suklaa.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 210 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
- Jäähdytä ja herkuttele.