
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
7,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 rkl rkl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
2 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 rkl rkl | vaniljasokeria
vaniljasokeri (tai vanilliinisokeria) | ||
125 g g | voita
voi (sulatettuna) | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | ||
4 dl dl | vadelmia
vadelma (tuoreita vadelmia tai pakastevadelmia n. 200 g) | ||
100 g g | valkosuklaata
valkosuklaa (rouhittuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVadelma-valkosuklaamuffinit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja vaniljasokeri.
- Sekoita toisessa kulhossa sulaneen mutta jäähtyneen voin joukkoon kananmunat ja maito.
- Yhdistä seos kuiviin aineisiin nopeasti sekoittaen. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan tule sitkoa.
- Kääntele joukkoon sulatetut vadelmat ja rouhittu valkoinen suklaa.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 210 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
- Jäähdytä ja herkuttele.