
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | leivontasuklaata leivontasuklaa | |
200 g g | voita voi | |
3 dl dl | sokeria sokeri | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
0,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho |
Tarjoiluun
vaniljajäätelöä vaniljajäätelö |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMudcake
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata voi kattilassa, ota kattila liedeltä ja paloittele joukkoon suklaa. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä suklaa-seos muna-sokerivaahtoon ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
- Paista kakkua 170-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jos et halua jättää kakkua löysäksi sisältä, voit jatkaa paistamista 10-15 minuuttia. Tarjoile jäähtyneenä vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki: Anna kakun jäähtyä ja kiinteytyä rauhassa ennen tarjoilua. Parhaimmalta kakku maistuu seuraavana päivänä kun on kiinteytynyt jääkaapissa yön yli.