
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
2 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
2 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
0,5 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | ||
1 kourallista kourallinen | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
4 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
4 dl dl | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma | ||
3 rs rs | rypsiöljyä rypsiöljy |
Kuorrutus
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | kanelia kaneli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMunkkimuffinit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita joukkoon sitten sitruunan mehu, kauramaito ja rypsiöljy.
2. Voitele muffinivuoan kolot rypsiöljyllä tai käytä vuokasprayta. Kaada muffinitaikina muffinivuoan koloihin.
3. Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
4. Anna jäähtyä sen verran, että pystyt koskemaan muffineihin eli pari minuuttia.
5. Voitele muffinit sitten kauttaaltaan rypsiöljyllä.
6. Sekoita sokeri ja kaneli yhteen.
7. Kierittele voidellut muffinit kaneli-sokerissa.
Vinkki: Älä mielellään käytä paperisia muffinivuokia, vaan metallista muffinivuokaa, jotta muffinien pinta rapeutuu mahdollisimman paljon.