Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Mango-manteli-kerrosrahka

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

65 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 65 min.
  1. Sulata mangopalat pakkauksen ohjeen mukaisesti ja pilko terävällä veitsellä leikkuulaudalla pienemmiksi paloiksi.
  2. Siirrä palat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruslikööriä tai limettimehua ja sokeri.
  3. Anna maustua vartin verran.
  4. Kumoa rahka kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se rahkan joukkoon.
  5. Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria.
  6. Leikkaa mantelipatukka terävällä veitsellä rouheeksi.
  7. Rakenna jälkiruoka-annokset laseihin juuri ennen tarjoilua. Jaa rahkakerma, mango ja mantelirouhe kerroksiksi laseihin.
  8. Koristele halkaistulla suklaapatukalla.

Vinkki: Voit rakentaa raikkaat ja keväiset kerrosherkut näyttävästi viinilaseihin.