
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | viikunahilloa viikunahillo | |
3 | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | |
1 - 2 rkl rkl | tomusokeria tomusokeri |
Vuokiin
1 nokaretta nokare | voita
voi (voiteluun) | |
4 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho |
Tarjoiluun
4 dl dl | kermavaahtoa kermavaahto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMakea viikunakohokas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Soseuta viikunahilloke tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi tomusokerin kera erillisessä kulhossa. Kääntele viikunahilloke valkuaisvaahtoon.
- Voitele neljä pientä annosvuokaa huolellisesti voilla ja jauhota korppujauhoilla. Lusikoi kohokasmassa vuokiin ja paista 220 asteisessa uunissa 12 - 15 minuuttia.
- Tarjoile heti kermavaahdon kera!