
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
0,75 | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,75 | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
2 tl tl | kanelia kaneli | |
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
2 dl dl | porkkanaa
porkkana (raastettuna) |
Täyte
100 g g | voita voi | |
400 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | |
4 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Koristeluun
0,5 - 1 | porkkanaa
porkkana (suikaleina) | |
1 kourallista kourallinen | saksanpähkinöitä saksanpähkinä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorkkanakääretorttu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Vatkaa kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Siivilöi jauhot vaahtoon, lisää myös porkkanaraaste. Sekoita tasaiseksi.
2. Kaada ja tasoita taikina leivinpaperille uunipellille. Paista torttulevyä 200-asteisen uunin keskitasossa 7-8 minuuttia.
3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota paistoleivinpaperi. Anna jäähtyä.
4. Vatkaa voita hetki, jotta se pehmenee. Lisää tuorejuusto ja sokerit ja vatkaa tasaiseksi.
5. Levitä ²⁄₃ täytteestä kääretorttulevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
6. Kuorruta torttu lopulla täytteellä. Koristele porkkanasta veistetyillä nauhoilla ja rouhitulla saksanpähkinällä.
Vinkki: Voit halutessasi levittää kaiken täytteen tortun sisään ja koristella pinnan tomusokerilla.