Helppous yllättää
Pähkinäinen punakaalisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 dl dl punakaalia punakaali
(säilyke)
200 g g aiolia aioli
2 vartta varsi selleriä selleri
1 dl dl pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus
(tai hasselpähkinöitä)
0,5 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja

Pähkinäinen punakaalisalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(4)

Valmistus

  1. Purista siivilässä punakaali kuivaksi ja kumoa kulhoon. Lisää aioli.
  2. Kuori ja raasta omena karkealla terällä. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi.
  3. Rouhi pähkinät ja hienonna lehtipersilja.
  4. Kääntele kaikki punakaaliseokseen.
  5. Tarkista maku ja rouhi halutessasi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Vinkki: Valmis punakaaliraaste nopeuttaa salaatin tekoa ja etikkainen liemi antaa sopivasti kirpeyttä lempeälle valkosipulikastikkeelle.