Helppous yllättää
Pikkelöidyt helmitomaatit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg helmitomaattia helmitomaatti
1 dl dl suolaa suola
3 oksaa oksa timjamia timjami

Liemi

2 dl dl etikkaa etikka
3 dl dl vettä vesi
3 dl dl sokeria sokeri
1 rkl rkl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 rkl rkl kanelia kaneli
(parhaiten mauan saat keittämällä yhden kanelitangon liemessä)
2 rkl rkl inkivääriä inkivääri
3 rkl rkl mausteneilikkaa mausteneilikka

Pikkelöidyt helmitomaatit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

5:20 h
(1)

Valmistus

1. Huuhtele ja puolita tomaatit.

2. Kumoa tomaatit kulhoon ja ripottele sekaan suola.

3. Anna seistä 2-3 tuntia jääkaapissa, jotta tomaateista irtoaa ylimääräinen neste.

4. Huuhtele tomaatit runsaalla vedellä. Lado tomaatit ja timjaminoksat lasipurkkeihin.

5. Mittaa liemiaineet kattilaan ja kiehauta.

6. Kaada liemi lasipurkkeihin siten, että tomaatit peittyvät.

7. Säilytä jääkaapissa.