
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | helmitomaattia helmitomaatti | ||
1 dl dl | suolaa suola | ||
3 oksaa oksa | timjamia timjami |
Liemi
2 dl dl | etikkaa etikka | ||
3 dl dl | vettä vesi | ||
3 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 rkl rkl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1 rkl rkl | kanelia kaneli | ||
parhaiten mauan saat keittämällä yhden vaniljatangon liemessä | |||
2 rkl rkl | inkivääriä inkivääri | ||
3 rkl rkl | mausteneilikkaa mausteneilikka |
Pikkelöidyt helmitomaatit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
5:20 h
(1)
Valmistus
1. Huuhtele ja puolita tomaatit.
2. Kumoa tomaatit kulhoon ja ripottele sekaan suola.
3. Anna seistä 2-3 tuntia jääkaapissa, jotta tomaateista irtoaa ylimääräinen neste.
4. Huuhtele tomaatit runsaalla vedellä. Lado tomaatit ja timjaminoksat lasipurkkeihin.
5. Mittaa liemiaineet kattilaan ja kiehauta.
6. Kaada liemi lasipurkkeihin siten, että tomaatit peittyvät.
7. Säilytä jääkaapissa.