
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punakaalia
punakaali (n. 1 kg) | |
2 | punasipulia punasipuli | |
2 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 dl dl | glögiä
glögi (glögitiivistettä) | |
2 dl dl | vettä vesi | |
0,5 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlögissä haudutetut punakaalilohkot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa punakaali 6-8 lohkoksi. Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Hienonna rosmariini.
- Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää kaalilohkot ja paista noin kymmenen minuuttia, käännä puolivälissä.
- Lisää pannulle rosmariini, glögitiiviste, vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Ota kansi pois ja paista kovemmalla lämmöllä 10 minuuttia tai kunnes neste on haihtunut.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.