Helppous yllättää
Glögissä haudutetut punakaalilohkot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 punakaalia punakaali
(n. 1 kg)
2 punasipulia punasipuli
2 oksaa oksa rosmariinia rosmariini
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 dl dl glögiä glögi
(glögitiivistettä)
2 dl dl vettä vesi
0,5 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri

Glögissä haudutetut punakaalilohkot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa punakaali 6-8 lohkoksi. Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Hienonna rosmariini.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää kaalilohkot ja paista noin kymmenen minuuttia, käännä puolivälissä.
  3. Lisää pannulle rosmariini, glögitiiviste, vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Ota kansi pois ja paista kovemmalla lämmöllä 10 minuuttia tai kunnes neste on haihtunut.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.