
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 kpl kpl | makkaraa
makkara (useampaa laatua, braatwurst ja maustetut raakamakkarat käyvät hyvin perinteisen kaveriksi) | |
700 g g | uutta perunaa uusi peruna | |
1 nippua nippu | kevätsipulia kevätsipuli | |
2 dl dl | majoneesia
majoneesi (esim. aioli, valkosipulimajoneesi) | |
2,5 tl tl | sinappia
sinappi (dijon sopii parhaiten) | |
2 rkl rkl | ketsuppia
ketsuppi (chiliketsuppi sopii parhaiten) | |
1 - 2 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKesäinen makkarapannu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin kastikkeet.
- Sekoita sinappia, majoneesia ja chiliketsuppia maun mukaan hyvän- ja vahvanmakuiseksi kastikkeeksi. Anna maustua.
- Keitä perunat - tai jos jääkaapissasi on ylijäämäperunoita, käytä niitä.
- Pilko perunat. Aseta pannuun tai grillissä olevalle paistolevylle hieman voita, ja lisää perunat paistumaan.
- Grillaa makkarat, pilko ne ja mausta komeus suolalla ja pippurilla. Annostele ja tarjoile kastikkeen, vastaleikatun kevätsipulin ja kauniiden sesongin yrttien kera.
VINKKI: Voit korvata chiliketsupin myös chilikastikkeella, jos kaipaat lisää potkua kastikkeeseen!