Helppous yllättää
Kesäinen makkarapannu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

12 kpl kpl makkaraa makkara
(useampaa laatua, braatwurst ja maustetut raakamakkarat käyvät hyvin perinteisen kaveriksi)
700 g g uutta perunaa uusi peruna
1 nippua nippu kevätsipulia kevätsipuli
2 dl dl majoneesia majoneesi
(esim. aioli, valkosipulimajoneesi)
2,5 tl tl sinappia sinappi
(dijon sopii parhaiten)
2 rkl rkl ketsuppia ketsuppi
(chiliketsuppi sopii parhaiten)
1 - 2 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Kesäinen makkarapannu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Valmista ensin kastikkeet.
  2. Sekoita sinappia, majoneesia ja chiliketsuppia maun mukaan hyvän- ja vahvanmakuiseksi kastikkeeksi. Anna maustua.
  3. Keitä perunat - tai jos jääkaapissasi on ylijäämäperunoita, käytä niitä.
  4. Pilko perunat. Aseta pannuun tai grillissä olevalle paistolevylle hieman voita, ja lisää perunat paistumaan.
  5. Grillaa makkarat, pilko ne ja mausta komeus suolalla ja pippurilla. Annostele ja tarjoile kastikkeen, vastaleikatun kevätsipulin ja kauniiden sesongin yrttien kera.

VINKKI: Voit korvata chiliketsupin myös chilikastikkeella, jos kaipaat lisää potkua kastikkeeseen!