Helppous yllättää
Kasvissyöjän chilipopparihodari

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl kasvisnakkeja kasvisnakki
(esim. My Best Veggie soijanakkia)
4 hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä
(Grillimaisteri premium -hot dog sämpylöitä)
4 aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
10 kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 prk prk guacamolea guacamole
(Chef Select tuoreguacamolea)
2 rkl rkl Oattis-kauraruokaa Oattis-kauraruoka
1 pss pss popcornia popcorn
1 ripausta ripaus sokeria sokeri
1 ripausta ripaus chilijauhetta chilijauhe
0,5 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe

Kasvissyöjän chilipopparihodari

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Tee tomaattisalsa laittamalla aurinkokuivatut tomaatit, neljä kirsikkatomaattia, valkosipulin kynsi sekä oliiviöljy tehosekoittimeen. Soseuta. Pilko loput kirsikkatomaatit ja kääntele sekaan.
  2. Sekoita kauraruokakerma guacamoleen.
  3. Valmista mikropopcornit paketin ohjeen mukaan. Kaada popcornit kulhoon ja mausta sokerilla, chilimausteella ja paprikajauheella. Sekoita.
  4. Grillaa tai paista nakit, paahda sämpylät. Täytä hodarit nakeilla, tomaattisalsalla sekä kermaisella guacamolella ja viimeistele maustetuilla poppareilla.