
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | kasvisnakkeja
kasvisnakki (esim. My Best Veggie soijanakkia) | |
4 | hot dog -sämpylöitä
hot dog -sämpylä (Grillimaisteri premium -hot dog sämpylöitä) | |
4 | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
10 | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 prk prk | guacamolea
guacamole (Chef Select tuoreguacamolea) | |
2 rkl rkl | Oattis-kauraruokaa Oattis-kauraruoka | |
1 pss pss | popcornia popcorn | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | chilijauhetta chilijauhe | |
0,5 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvissyöjän chilipopparihodari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Tee tomaattisalsa laittamalla aurinkokuivatut tomaatit, neljä kirsikkatomaattia, valkosipulin kynsi sekä oliiviöljy tehosekoittimeen. Soseuta. Pilko loput kirsikkatomaatit ja kääntele sekaan.
- Sekoita kauraruokakerma guacamoleen.
- Valmista mikropopcornit paketin ohjeen mukaan. Kaada popcornit kulhoon ja mausta sokerilla, chilimausteella ja paprikajauheella. Sekoita.
- Grillaa tai paista nakit, paahda sämpylät. Täytä hodarit nakeilla, tomaattisalsalla sekä kermaisella guacamolella ja viimeistele maustetuilla poppareilla.