
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtitaikinaa
lehtitaikina (tai torttutaikinaa) | ||
1 prk prk | hummusta
hummusta (Chef Select hummusta (200 g)) | ||
100 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Hummus-fetatortut
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(1)
Valmistus
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa taikina 10 cm x 10 cm:n neliöiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele neliöt kananmunalla.
- Paista neliöitä 200-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia.
- Paahda pinjansiemeniä varovasti kuivalla kuumalla pannulla.
- Levitä torttupohjille ensin hummusta ja ripottele sen päälle fetaa, pinjansiemeniä ja basilikan lehtiä.