Helppous yllättää
Hummus-fetatortut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt lehtitaikinaa lehtitaikina
(tai torttutaikinaa)
1 prk prk hummusta hummusta
(Chef Select hummusta (200 g))
100 g g fetajuustoa fetajuusto
2 rkl rkl pinjansiemeniä pinjansiemen
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika

Voiteluun

1 kananmunaa kananmuna

Hummus-fetatortut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikina 10 cm x 10 cm:n neliöiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele neliöt kananmunalla.
  3. Paista neliöitä 200-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia.
  4. Paahda pinjansiemeniä varovasti kuivalla kuumalla pannulla.
  5. Levitä torttupohjille ensin hummusta ja ripottele sen päälle fetaa, pinjansiemeniä ja basilikan lehtiä.