
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtitaikinaa
lehtitaikina (tai torttutaikinaa) | |
1 prk prk | hummusta
hummus (Chef Select hummusta (200 g)) | |
100 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHummus-fetatortut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa taikina 10 cm x 10 cm:n neliöiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele neliöt kananmunalla.
- Paista neliöitä 200-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia.
- Paahda pinjansiemeniä varovasti kuivalla kuumalla pannulla.
- Levitä torttupohjille ensin hummusta ja ripottele sen päälle fetaa, pinjansiemeniä ja basilikan lehtiä.