
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | |
2,5 dl dl | täysmaitoa täysmaito | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 rkl rkl | voita
voi (+ nokare voiteluun) | |
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
250 g g | viinirypäleitä viinirypäle | |
tomusokeria
tomusokeri (pinnalle) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listViinirypäle-clafoutis
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 170 asteeseen.
2. Riko munat kulhoon ja vatkaa joukkoon maito, sokeri, vaniljasokeri ja voisula. Vatkaa lopuksi vehnäjauhot taikinan joukkoon.
3. Voitele uunivuoka voilla ja kaada taikina vuokaan.
4. Murskaa viinirypäleet kevyesti sormien välissä ja ripottele clafoutiksen päälle.
5. Paista viinirypäle-clafoutista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
6. Viimeistele tomusokerilla.