
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Vuon voiteluun
voita
voi (tai margariini) | |||
korppujauhoja korppujauho |
Kuorrutus
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | ||
150 g g | voita
voi (huoneenlämpöisenä) | ||
6 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Lisäksi
vadelmahilloa vadelmahillo | |||
vadelmia
vadelma (tuoreita, tai vadelmakarkkeja) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRunebergin kuppikakut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sulata voi tai margariini.
- Vaahdota fariinisokeri ja munat käsivatkaimella. Sekoita joukkoon voisula.
- Kääntele seoksen joukkoon loput aineet, sekoita lopuksi joukkoon turkkilainen jogurtti.
- Voitele ja korppujauhota muffinivuoan kolot. Halutessasi voit käyttää muffinivuokia, jolloin voitelun ja jauhotuksen voi jättää tekemättä.
- Jaa taikina vuokiin. Paista 10-15 minuuttia, kunnes kypsiä. Anna jäähtyä.
- Kuorrutusta varten vatkaa tuorejuusto, voi ja tomusokeri keskenään. Mausta lopuksi sitruunamehulla.
- Lusikoi tai purista muffineille hieman vadelmahilloa ja pursota kuorrutus hillon päälle. Viimeistele tuoreella vadelmalla tai vadelmakarkilla.