
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
0,75 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,25 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
2 rkl rkl | siirappia siirappi | |
2 rkl rkl | kermaa
kerma (vispikermaa) | |
75 g g | voita
voi (huoneenlämpöisenä) |
Lisäksi
12 palloa pallo | jäätelöä
jäätelö (halutessasi eri makuja, maun mukaan) | |
1 rs rs | mansikoita
mansikka (koristeluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKauralastukupit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi kulhossa.
- Nosta yhden ruokalusikan verran taikinaa nokareiksi leivinpaperilla päällystetylle pellille.
- Jätä lastuille reilusti tilaa leviämiseen.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa 8 - 10 minuuttia.
- Anna lastujen jäähtyä sen verran, että niitä pystyy käsittelemään polttamatta sormiaan.
- Nosta lastut nurinpäin olevan muffinipellin syvennysten, tai kahvikuppien päälle ja muotoile käsin painaen kupiksi.
- Irrota kovettuneet kaurakupit varovasti ja täytä jäätelöpallolla ja hedelmillä.