Helppous yllättää
Kauralastukupit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1,5 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutaleet
0,75 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,25 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
1 dl dl sokeria sokeri
2 rkl rkl siirappia siirappi
2 rkl rkl kermaa kerma
(vispikermaa)
75 g g voita voi
(huoneenlämpöisenä)

Lisäksi

12 palloa pallo jäätelöä jäätelö
(halutessasi eri makuja, maun mukaan)
1 rs rs mansikoita mansikka
(koristeluun)

Kauralastukupit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

  1. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi kulhossa.
  2. Nosta yhden ruokalusikan verran taikinaa nokareiksi leivinpaperilla päällystetylle pellille.
  3. Jätä lastuille reilusti tilaa leviämiseen.
  4. Kypsennä uunissa 175 asteessa 8 - 10 minuuttia.
  5. Anna lastujen jäähtyä sen verran, että niitä pystyy käsittelemään polttamatta sormiaan.
  6. Nosta lastut nurinpäin olevan muffinipellin syvennysten, tai kahvikuppien päälle ja muotoile käsin painaen kupiksi.
  7. Irrota kovettuneet kaurakupit varovasti ja täytä jäätelöpallolla ja hedelmillä.

Avainsanat

Jälkiruoat