Helppous yllättää
Friteerattua camembertjuustoa ja vadelmahilloa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g Camembert-juustoa Camembert-juusto

Taikinakuori

1 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl kivennäisvettä kivennäisvesi
0,5 dl dl sokeria sokeri
1 rkl rkl kanelia kaneli
0,5 tl tl ruokasoodaa ruokasooda

Tarjoiluun

1 prk prk vadelmahilloa vadelmahillo
1 ripausta ripaus tomusokeria tomusokeri

Friteerattua camembertjuustoa ja vadelmahilloa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Sekoita ainekset haarukalla, vältä liian kovaa sekoittamista. Leikkaa camembert-juusto neljään palaan.
  2. Kasta juustonpalat nopeasti levänneeseen taikinaan ja friteeraa 170-asteisessa öljyssä, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea.
  3. Koristele annos tomusokerilla.
  4. Tarjoile välittömästi vadelmahillon kanssa.

Vinkki! Jos juusto on kovin helposti valuvaa, kannattaa se pyöräyttää kevyesti vehnäjauhossa ennen friteeraustaikinaan kastamista. Katso myös, että friteeraustaikina peittää koko juustonpalan, jotta juusto ei ala valua friteerattaessa.

Avainsanat

Jälkiruoat