
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | Camembert-juustoa Camembert-juusto |
Taikinakuori
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 dl dl | kivennäisvettä kivennäisvesi | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | kanelia kaneli | |
0,5 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda |
Tarjoiluun
1 prk prk | vadelmahilloa vadelmahillo | |
1 ripausta ripaus | tomusokeria tomusokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriteerattua camembertjuustoa ja vadelmahilloa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita ainekset haarukalla, vältä liian kovaa sekoittamista. Leikkaa camembert-juusto neljään palaan.
- Kasta juustonpalat nopeasti levänneeseen taikinaan ja friteeraa 170-asteisessa öljyssä, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea.
- Koristele annos tomusokerilla.
- Tarjoile välittömästi vadelmahillon kanssa.
Vinkki! Jos juusto on kovin helposti valuvaa, kannattaa se pyöräyttää kevyesti vehnäjauhossa ennen friteeraustaikinaan kastamista. Katso myös, että friteeraustaikina peittää koko juustonpalan, jotta juusto ei ala valua friteerattaessa.