
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | sinisimpukoita
sinisimpukat (esim. Ocean Sea esikeitettyjä sinisimpukoita) | ||
1 pkt pkt | merisuolaa
merisuola (500 g) | ||
1 dl dl | lientä
liemi (sinisimpukoista) | ||
2 rkl rkl | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | ||
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 siivua siivu | paahtoleipää paahtoleipä | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
25 g g | voita voi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGratinoidut sinisimpukat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta voi työtasolle ja anna sen pehmetä huoneenlämpöiseksi.
- Valuta simpukat liemestään ja nosta simpukat pois paketista. Säästä simpukoiden liemi.
- Levitä karkeaa suolaa leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Jos simpukka ei ole auennut tai kuori on rikki, älä käytä simpukkaa.
- Kuori simpukat siten, että liha jää kiinni toiseen kuorenpuolikkaaseen ja asettele simpukat suolapedille.
- Valmista sitten kastike. Pilko leipäpala pieneksi muruksi ja silppua persilja. Kuori ja murskaa valkosipuli.
- Kaada simpukoiden liemi kulhoon ja sekoita liemen joukkoon juustoraaste, silputtu persilja, leivänmurut ja murskattu valkosipulinkynsi, sekä pehmennyt voi.
- Rouhi myllystä sekaan ripaus suolaa ja pippuria.
- Jaa täyte simpukoiden päälle ja paista 225 asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.
- Tarjoile heti