
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | sinisimpukoita
sinisimpukat (esim. Ocean Sea esikeitettyjä sinisimpukoita) | |
1 pkt pkt | merisuolaa
merisuola (500 g) | |
1 dl dl | lientä
liemi (sinisimpukoista) | |
2 rkl rkl | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 siivua siivu | paahtoleipää paahtoleipä | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
25 g g | voita voi | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGratinoidut sinisimpukat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta voi työtasolle ja anna sen pehmetä huoneenlämpöiseksi.
- Valuta simpukat liemestään ja nosta simpukat pois paketista. Säästä simpukoiden liemi.
- Levitä karkeaa suolaa leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Jos simpukka ei ole auennut tai kuori on rikki, älä käytä simpukkaa.
- Kuori simpukat siten, että liha jää kiinni toiseen kuorenpuolikkaaseen ja asettele simpukat suolapedille.
- Valmista sitten kastike. Pilko leipäpala pieneksi muruksi ja silppua persilja. Kuori ja murskaa valkosipuli.
- Kaada simpukoiden liemi kulhoon ja sekoita liemen joukkoon juustoraaste, silputtu persilja, leivänmurut ja murskattu valkosipulinkynsi, sekä pehmennyt voi.
- Rouhi myllystä sekaan ripaus suolaa ja pippuria.
- Jaa täyte simpukoiden päälle ja paista 225 asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.
- Tarjoile heti