
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | croissantteja croissant | ||
voicroissantit paistopisteeltä | |||
200 g g | katkarapuja katkarapu | ||
pakaste | |||
2 - 3 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 - 2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 dl dl | tilliä tilli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun
1 nippua nippu | tilliä tilli | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
lohkoina |
Croissantit skagen
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(0)
Valmistus
- Sulata katkaravut ja valuta ne lävikössä.
- Sekoita rapujen joukkoon ranskankerma, sitruunamehu ja tilli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa croissantteihin viilto ja lusikoi täyte neljään croissanttiin.
- Viimeistele tuoreella tillillä ja tarjoile sitruunalohkon kera. Tarjoile heti.