
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | croissantteja
croissant (voicroissantit paistopisteeltä) | |
200 g g | katkarapuja
katkarapu (pakaste) | |
2 - 3 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 - 2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 dl dl | tilliä tilli | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
1 | sitruunaa
sitruuna (lohkoina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCroissantit skagen
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata katkaravut ja valuta ne lävikössä.
- Sekoita rapujen joukkoon ranskankerma, sitruunamehu ja tilli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa croissantteihin viilto ja lusikoi täyte neljään croissanttiin.
- Viimeistele tuoreella tillillä ja tarjoile sitruunalohkon kera. Tarjoile heti.