Helppous yllättää
Bruschetta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 patonkia patonki
4 tomaattia tomaatti
0,5 ruukkua ruukku basilikaa basilika
1 ripausta ripaus sokeria sokeri
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy

Voiteluun

0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli

Bruschetta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

Kalttaa ensin tomaatit

  1. Tee tomaattien pintaa kevyt ristiviilto ja kasta tomaatit reikäkauhaa apuna käyttäen kiehuvaan veteen yksi kerrallaan noin 15 sekunnin ajaksi.
  2. Nosta reikäkauhalla kattilasta ja kasta nopeasti kylmään veteen ja kuori.

Bruschetta

  1. Poista kaltatuista tomaateista kova keskusta sekä siemenet.
  2. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna joukkoon basilika ja lisää mausteetsekä 1 rkl oliiviöljyä.
  3. Leikkaa patonki viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon ja voitele leipäviipaleet öljyllä.
  4. Paahda viipaleet joko uunissa (225 C n.7min) tai grillissä rapeaksi. Levitä tomaatti-basilikaseos leiville.
  5. Tarjoile heti.