
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBruschetta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kalttaa ensin tomaatit
- Tee tomaattien pintaa kevyt ristiviilto ja kasta tomaatit reikäkauhaa apuna käyttäen kiehuvaan veteen yksi kerrallaan noin 15 sekunnin ajaksi.
- Nosta reikäkauhalla kattilasta ja kasta nopeasti kylmään veteen ja kuori.
Bruschetta
- Poista kaltatuista tomaateista kova keskusta sekä siemenet.
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna joukkoon basilika ja lisää mausteetsekä 1 rkl oliiviöljyä.
- Leikkaa patonki viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon ja voitele leipäviipaleet öljyllä.
- Paahda viipaleet joko uunissa (225 C n.7min) tai grillissä rapeaksi. Levitä tomaatti-basilikaseos leiville.
- Tarjoile heti.