
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 | patonkia patonki | |
4 | tomaattia tomaatti | |
0,5 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Voiteluun
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kalttaa ensin tomaatit
- Tee tomaattien pintaa kevyt ristiviilto ja kasta tomaatit reikäkauhaa apuna käyttäen kiehuvaan veteen yksi kerrallaan noin 15 sekunnin ajaksi.
- Nosta reikäkauhalla kattilasta ja kasta nopeasti kylmään veteen ja kuori.
Bruschetta
- Poista kaltatuista tomaateista kova keskusta sekä siemenet.
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna joukkoon basilika ja lisää mausteetsekä 1 rkl oliiviöljyä.
- Leikkaa patonki viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon ja voitele leipäviipaleet öljyllä.
- Paahda viipaleet joko uunissa (225 C n.7min) tai grillissä rapeaksi. Levitä tomaatti-basilikaseos leiville.
- Tarjoile heti.