Helppous yllättää
Lämpimät ruisnapit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

20 kpl kpl ruisnappeja ruisnappi
(esim. Deluxe sinapinmakuinen ohut ruisnappi)
50 g g juustoraastetta juustoraaste
(emmental)
3 - 4 rkl rkl pateeta patee
(Deluxe artisokkapateeta)
6 - 8 oliiveja oliivi
(mustia, kivettömiä)
1 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja

Lisäksi

1 pulloa pullo glögiä glögi

Lämpimät ruisnapit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Levitä ruisnapit leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sekoita juustoraasteeseen artisokkapateeta ja levitä seos ruisnapeille.
  3. Kuumenna 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  4. Viipaloi oliivit, jaa ne ruissipseille ja ripottele päälle persiljasilppua.

Tarjoa kuumennetun Deluxe sahramiglögin kanssa.

Tarjoukset

Italiamo Italialaiset oliivitItaliamo Italialaiset oliivit
Italiamo Italialaiset oliivit
14.10 - 11.10
ERÄ!
2,49
Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00

Avainsanat

Alkuruoat