
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
20 kpl kpl | ruisnappeja
ruisnappi (esim. Deluxe sinapinmakuinen ohut ruisnappi) | |
50 g g | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | |
3 - 4 rkl rkl | pateeta
patee (Deluxe artisokkapateeta) | |
6 - 8 | oliiveja
oliivi (mustia, kivettömiä) | |
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisäksi
1 pulloa pullo | glögiä glögi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämpimät ruisnapit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Levitä ruisnapit leivinpaperin päälle uunipellille.
- Sekoita juustoraasteeseen artisokkapateeta ja levitä seos ruisnapeille.
- Kuumenna 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Viipaloi oliivit, jaa ne ruissipseille ja ripottele päälle persiljasilppua.
Tarjoa kuumennetun Deluxe sahramiglögin kanssa.