
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
20 kpl kpl | ruisnappeja ruisnappi | ||
esim. Deluxe sinapinmakuinen ohut ruisnappi | |||
50 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
emmental | |||
3 -4 rkl rkl | pateeta patee | ||
Deluxe artisokkapateeta | |||
6 -8 | oliiveja oliivi | ||
mustia, kivettömiä | |||
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisäksi
1 pulloa pullo | glögiä glögi |
Lämpimät ruisnapit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(0)
Valmistus
- Levitä ruisnapit leivinpaperin päälle uunipellille.
- Sekoita juustoraasteeseen artisokkapateeta ja levitä seos ruisnapeille.
- Kuumenna 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Viipaloi oliivit, jaa ne ruissipseille ja ripottele päälle persiljasilppua.
Tarjoa kuumennetun Deluxe sahramiglögin kanssa.