
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
15 kpl kpl | hapankorppuja hapankorppu | ||
4 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
175 g g | poroa
poro (Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla) | ||
2 - 3 rkl rkl | puolukkahilloa
puolukkahillo (nyhtöporopakkauksesta) | ||
150 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna piparjuuri) | ||
1 rkl rkl | rosmariinia
rosmariini (silputtuna) | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,25 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNyhtöporo-hapankorppurullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna vesi korpun mentävässä kattilassa ja liuota siihen liemikuutio. Siirrä sivuun.
- Upota hapankorput yksi kerrallaan noin viideksi sekunniksi lämpimään lihaliemeen ja nosta ne sitten keittiöpihtien avulla leikkuulaudalle.
- Anna korppujen jäähtyä ja pehmetä taipuisiksi.
- Valmista täyte: Kuivaa poropala talouspaperiin. Revi tai silppua liha ja kumoa se kulhoon.
- Sekoita joukkoon puolukkahillo ja tuorejuusto sekä mausteet. Tarkista maku.
- Sivele täytettä hapankorpuille ja kiedo ne tiukasti rullalle.
- Lado rullat vuokaan tiiviisti vierekkäin, saumapuoli alaspäin. Siirrä vuoka peitettynä jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi.
- Leikkaa rullat kahtia ja nosta ne pystyyn tarjoiluvadille.
- Koristele halutessasi rosmariinilla ja puolukoilla.