Helppous yllättää
Perunasiivut valkosipulimajoneesilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g perunaa peruna
1 nippua nippu timjamia timjami
1 nippua nippu rosmariinia rosmariini
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy

Majoneesi

500 ml ml majoneesia majoneesi
1 sitruunaa sitruuna
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Koristeeksi

50 g g parmesaania parmesaani

Perunasiivut valkosipulimajoneesilla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(8)

Valmistus

  1. Pese perunat hyvin ja leikkaa siivuiksi. Leikkaa valkosipulitertut puoliksi. Laita perunasiivut ja puolitetut valkosipulitertut leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Hienonna timjami ja rosmariini. Lorauta päälle oliiviöljy ja ripottele yrtit sekä mausteet.
  3. Laita pelti 200-asteiseen uuniin ja anna olla siellä noin 18-20 minuuttia.
  4. Valmista seuraavaksi paahdettu valkosipulimajoneesi.
  5. Irrota pehmenneet valkosipulit tertuista ja raasta sitruunan kuori. Laita valkosipulit ja majoneesi kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  6. Mausta sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Raasta parmesaani.
  7. Tarjoile peruna sipsit raastetun parmesaanin ja valkosipuli majoneesin kera.