
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | perunaa peruna | |
1 nippua nippu | timjamia timjami | |
1 nippua nippu | rosmariinia rosmariini | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy |
Majoneesi
500 ml ml | majoneesia majoneesi | |
1 | sitruunaa sitruuna | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Koristeeksi
50 g g | parmesaania parmesaani |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPerunasiivut valkosipulimajoneesilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese perunat hyvin ja leikkaa siivuiksi. Leikkaa valkosipulitertut puoliksi. Laita perunasiivut ja puolitetut valkosipulitertut leivinpaperin päälle uunipellille.
- Hienonna timjami ja rosmariini. Lorauta päälle oliiviöljy ja ripottele yrtit sekä mausteet.
- Laita pelti 200-asteiseen uuniin ja anna olla siellä noin 18-20 minuuttia.
- Valmista seuraavaksi paahdettu valkosipulimajoneesi.
- Irrota pehmenneet valkosipulit tertuista ja raasta sitruunan kuori. Laita valkosipulit ja majoneesi kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Mausta sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Raasta parmesaani.
- Tarjoile peruna sipsit raastetun parmesaanin ja valkosipuli majoneesin kera.