Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Banaani-suklaatorttu

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.

1. Kääri lehtitaikinarulla auki ja siirrä leivinpapereineen uunipellille.

2. Rouhi suklaa ja ripottele taikinalevylle. Kuori ja viipaloi banaanit ja asettele suklaan päälle. Valele banaanien leikkuu­pinnat hunajalla.

3. Paista torttua 200­-asteisen uunin keski­tasolla noin 20 minuuttia, kunnes taikina vaikuttaa kypsältä. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Vinkki! Anna piiraan jäähtyä jääkaappi­kylmäksi ja leikkaa jähmettyneestä levystä suklaapatukoita. Jo pieni pala banaani-suklaatorttua taltuttaa makeannälän ja antaa virtaa eväspatukkana.