
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | patonkia
patonki (1 pitkä tai 2 pienempää) | |
250 g g | Nyhtökauraa Nyhtökaura | |
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
2 | kevätsipulia
kevätsipuli (varret) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 | chiliä
chili (punainen) |
Pikkelöidyt porkkanat
1 dl dl | vettä vesi | |
0,5 dl dl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 | porkkanaa porkkana | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVietnamilaiset banh mi -patongit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Esivalmista pikkelöidyt porkkanat hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kuumentua niin, että sokeri sulaa. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Lisää liemen joukkoon porkkanat ja suola. Anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan. Siirrä kannelliseen lasipurkkiin ja kylmään kun liemi on jäähtynyt.
- Leikkaa patonkiin leipäveitsellä syvä pituussuuntainen viilto, mutta älä halkaise kokonaan. Jos käytät esipaistettuja patonkeja paista ne ensin ja anna jäähtyä. Voit myös paahtaa halkaistut patongit uunissa noin 5 minuuttia.
- Voitele sisus majoneesilla. Lämmitä nyhtökauraa mikrossa tai öljytyllä pannulla ja lisää patongin täytteeksi. Lisää väliin myös hienonnettua kevätsipulia, pikkelöityä porkkanaa, suikaloitua kurkkua, tuoretta korianteria ja viipaloitua chiliä.