
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 viipaletta viipale | leipää leipä | ||
vaaleaa leipää | |||
4 rkl rkl | Mayochup majoneesiketsuppia Mayochup majoneesiketsuppi | ||
4 viipaletta viipale | Emmental-juustoa Emmental-juusto | ||
50 g g | hapankaalia hapankaali | ||
4 viipaletta viipale | kinkkua kinkku | ||
joulukinkkua |
Reuben-leipä joulukinkusta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Voitele leivät mayochupilla. Laita jokaiselle leipäsiivulle emmental-viipale. Lado väliin hapankaalia ja kinkkuviipaleita. Paina leivän kannet kiinni.
2. Paista reuben-leipä molemmin puolin paistinpannulla niin, että se paistuu kullanruskeiksi, täytteet lämpenevät ja juusto sulaa leipien väliin.
Tiesitkö? Reuben-leipä on lihaisa amerikanjuutalainen delisandwich, joka on valmistettu pastramista tai suolalihasta, hapankaalista ja majoneesikastikkeesta. Joulukinkku-reuben ei ole puhdasoppinen lajinsa edustaja, mutta yhtä lailla tuhti ja herkullinen suolapala.