
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 viipaletta viipale | leipää
leipä (vaaleaa leipää) | |
4 rkl rkl | Mayochup majoneesiketsuppia Mayochup majoneesiketsuppi | |
4 viipaletta viipale | Emmental-juustoa Emmental-juusto | |
50 g g | hapankaalia hapankaali | |
4 viipaletta viipale | kinkkua
kinkku (joulukinkkua) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listReuben-leipä joulukinkusta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Voitele leivät mayochupilla. Laita jokaiselle leipäsiivulle emmental-viipale. Lado väliin hapankaalia ja kinkkuviipaleita. Paina leivän kannet kiinni.
2. Paista reuben-leipä molemmin puolin paistinpannulla niin, että se paistuu kullanruskeiksi, täytteet lämpenevät ja juusto sulaa leipien väliin.
Tiesitkö? Reuben-leipä on lihaisa amerikanjuutalainen delisandwich, joka on valmistettu pastramista tai suolalihasta, hapankaalista ja majoneesikastikkeesta. Joulukinkku-reuben ei ole puhdasoppinen lajinsa edustaja, mutta yhtä lailla tuhti ja herkullinen suolapala.