
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
4 | croissantteja
croissant (Lidlin paistopisteen maalaiscroissantia) | |
2 | sinappia sinappi | |
2 pkt pkt | kinkkua
kinkku (Dulano savustettua maalaiskinkkua (á 80 g)) | |
100 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto | |
1 rkl rkl | ruohosipulia
ruohosipuli (hienonnettuna) | |
suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTäytetyt Croque Madame -croissantit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paista munat paistinpannulla öljyssä. Voit paistaa ne molemmin puolin tai tehdä häränsilmiä eli paistaa munat vain toiselta puolelta. Nosta sivuun odottamaan.
2. Halkaise croissantit. Voitele ne kevyesti sinapilla. Asettele väliin kinkku- ja juustoviipaleita.
3. Lämmitä croissantit varovasti paistinpannulla, molemmin puolin. Painele croissantteja littanaksi paistinlastalla paahdon aikana.
4. Asettele croissantin päälle kananmuna ja ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia ja suolaa.