Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | voita voi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
100 g g | mantelijauhetta mantelijauhe | |
50 g g | mantelilastuja mantelilastu | |
50 g g | mantelirouhetta mantelirouhe | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 tl tl | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) |
Päälle
50 g g | mantelilastuja mantelilastu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMureat mantelikeksit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää mukaan muna sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja appelsiininkuoriraaste.
- Sekoita taikina tasaiseksi.
- Tee taikinasta leivinpaperin päälle pellille kolme 30 cm:n pituista tankoa.
- Litistä tangot vähän matalammaksi mantelilastujen kanssa.
- Paista tankoja 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Leikkaa tangot pellillä vinoiksi viipaleiksi ja anna mantelikeksien vielä kuivahtaa uunin jälkilämmössä 10 minuuttia.