
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 dl dl | gluteenittomia kaurajauhoja
gluteeniton kaurajauho (Belbake Free From gluteenittomia kaurajauhoja) | |
0,75 dl dl | perunajauhoja perunajauho | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
100 g g | voita voi | |
1 | kananmunaa kananmuna |
Päälle
300 g g | mustikoita mustikka | |
200 g g | vadelmia vadelma | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | kardemummaa kardemumma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHelppo gluteeniton marjapiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sekoita jauhot ja sokeri kulhossa. Kuutioi pehmeä voi jauhoihin ja nypi sormin murumaiseksi seokseksi. Riko muna taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
2. Kauli taikinasta leivinpaperin päällä pyöreä, halkaisijaltaan noin 30 cm levy.
3. Sekoita marjat, sokeri, perunajauho ja kardemumma kulhossa. Kaada marjat keskelle kaulimaasi taikinalevyä. Levitä marjat taikinalle, mutta jätä reunoille noin 2 cm tyhjää. Taittele reunat varovasti marjojen päälle.
4. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia.
Vinkki:Gluteeniton taikina on usein tavallista taikinaa hauraampaa, joten käsittele sitä hellästi. Kaulittu taikinalevy saa olla reunoiltaan rosoinen.
Tiesitkö? Free From Gluten on Lidlin oma tuotemerkki gluteenittomille tuotteille. Valikoimastamme löytyy myös muita gluteenittomia tuotteita muiden tuotemerkkien alta. Lue lisää Lidlin gluteenittomasta valikoimasta.