Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kana-caesarhampurilainen

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Kana-caesarhampurilainen
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 min.

1. Puolita paprika pituussuunnassa, poista siemenet ja kanta ja laita paprikat grilliin tai kuoripuoli ylöspäin 200-asteiseen uuniin. Paahda kunnes kuori on lähes mustunut, laita kulhoon ja peitä lautasella.

 

2. Poista lehtikaaleista kova lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi kulhoon. Lisää Kania Caesar -kastike ja sekoita muutaman minuutin ajan jotta lehtikaali pehmenee.

 

3. Nypi jäähtyneistä paprikoista kuoret pois ja suikaloi paprika. Mausta ripauksella suolaa ja korkillisella etikkaa.

 

4. Grillaa tai paista kanan hampurilaispihvit ensin yhdeltä puolelta, käännä ja ruskista myös toiselta puolelta. Aseta paistetulle pinnalle cheddarjuustoviipale ja anna pihvin paistua keskeltä kypsäksi grillin epäsuorassa lämmössä tai pannun jälkilämmöllä. Grillaa samalla myös minipaprikat. Paahda burgersämpylät.

 

5. Kokoa sämpylöiden pohjille reilu kasa maustettua lehtikaalisalaattia ja sen päälle kanaburgerpihvi. Laita sitten burgerille marinoitua paprikaa ja sipulirenkaita ja sivele kanteen hieman Kania Caesar –kastiketta, paina kansi päälle. Kiinnitä koko komeus grillitikulla, johon on halutessasi seivästetty grillattu minipaprika.