
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
75 g g | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
75 g g | voita voi | ||
1 dl dl | fariinisokeria fariinisokeri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
3 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutaleet | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
1 dl dl | kuivattuja hedelmiä kuivatut hedelmät | ||
Alesto karpalo-rusinasekoitusta | |||
1 dl dl | pähkinöitä pähkinä | ||
0,5 dl dl | siemensekoitusta siemensekoitus | ||
Alesto salad seed mix siemensekoitusta |
Herkulliset välipalakeksit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(0)
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Vaahdota maapähkinävoita, rasvaa ja sokeria sähkövatkaimella muutama minuutti. Riko muna joukkoon ja vatkaa hetki. Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää rusina-karpalosekoitus, pähkinät ja siemenet. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Taikina on melko tiivistä.
- Jaa taikina kahtia. Painele kumpikin osa noin 1-2 cm paksuiseksi pyöreäksi levyksi. Leikkaa levyt kuuteen sektoriin. Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Paista uunin ylätasolla noin 10 minuuttia.
Vinkki: Säilytä keksit kannellisessa rasiassa ja syö parin päivän sisällä. Jos säilytät keksejä pidempään, pakasta ne, sillä ne kuivuvat helposti huoneenlämmössä.