
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 dl dl | couscousia couscous | |
1 dl dl | vettä vesi | |
0,5 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
450 - 500 g g | tankoparsaa
tankoparsa (vihreää) | |
225 g g | halloumia halloumi | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
100 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
4 | pitaleipää
pitaleipä (paistopisteestä) | |
0,5 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
1 prk prk | tsatsikia
tsatsiki (Milbona tsatsikia 250 g) | |
lehtipersiljaa
lehtipersilja (tai minttu) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPitaleivät halloumilla ja parsalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa couscous ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja sulje levy. Anna hautua, kunnes vesi on imeytynyt. Sekoita haarukalla, mausta sitruunan mehulla ja ripauksella suolaa.
- Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois ja leikkaa parsat kolmeen osaan. Leikkaa halloumi pitkittäin puoliksi ja sitten siivuiksi.
- Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja paista ensin parsoja noin viiden minuutin ajan välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa. Ota parsat pois, lisää toinen ruokalusikallinen öljyä ja paista halloumit molemmin puolin rapsakan ruskistuneiksi.
- Leikkaa kirsikkatomaatit neljäksi lohkoksi.
- Leikkaa pitaleivät puoliksi ja täytä ne couscousilla, tsatsikilla, rucolalla, parsalla, halloumilla ja kirsikkatomaateilla. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja tarjoile heti.