Helppous yllättää
Pitaleivät halloumilla ja parsalla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 dl dl couscousia couscous
1 dl dl vettä vesi
0,5 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 ripausta ripaus suolaa suola
450 - 500 g g tankoparsaa tankoparsa
(vihreää)
225 g g halloumia halloumi
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
100 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
4 pitaleipää pitaleipä
(paistopisteestä)
0,5 ruukkua ruukku rucolaa rucola
1 prk prk tsatsikia tsatsiki
(Milbona tsatsikia 250 g)
lehtipersiljaa lehtipersilja
(tai minttu)

Pitaleivät halloumilla ja parsalla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(21)

Valmistus

  1. Mittaa couscous ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja sulje levy. Anna hautua, kunnes vesi on imeytynyt. Sekoita haarukalla, mausta sitruunan mehulla ja ripauksella suolaa.
  2. Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois ja leikkaa parsat kolmeen osaan. Leikkaa halloumi pitkittäin puoliksi ja sitten siivuiksi.
  3. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja paista ensin parsoja noin viiden minuutin ajan välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa. Ota parsat pois, lisää toinen ruokalusikallinen öljyä ja paista halloumit molemmin puolin rapsakan ruskistuneiksi.
  4. Leikkaa kirsikkatomaatit neljäksi lohkoksi.
  5. Leikkaa pitaleivät puoliksi ja täytä ne couscousilla, tsatsikilla, rucolalla, parsalla, halloumilla ja kirsikkatomaateilla. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja tarjoile heti.