
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lettutaikina
2 | kananmunaa kananmuna | ||
0,5 l l | maitoa maito | ||
2,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
voita
voi (tai öljyä, paistamiseen ja vuoan voiteluun) |
Täyte
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 dl dl | papuja
papu (säilyke, esim. kidney- tai mustapapuja) | ||
300 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan (luomu) jauhelihaa) | ||
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | |||
0,5 dl dl | tomaattipyreetä tomaattipyree | ||
0,5 dl dl | vettä vesi | ||
1 pss pss | tacomaustetta
tacomauste (n. 25 g) | ||
suolaa
suola (maun mukaan) | |||
75 g g | cheddarjuustoa cheddarjuusto | ||
1 - 2 | avokadoja avokado | ||
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTäytetyt texmex-letut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paista lettutaikinasta normaalikokoisia lettuja. Lisää pannulle voita ennen jokaisen letun paistamista.
2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Valuta ja huuhtele säilykepavut.
3. Ruskista jauheliha paistinpannulla öljyssä. Lisää sipulit ja paista hetki. Lisää pannulle pavut, tomaattipyree, vesi ja tacomauste. Anna hautua hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
4. Lusikoi täytettä letuille, kääri ne rullalle ja lado täytetyt letut voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
5. Gratinoi letturullia 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut hieman.
6. Kuori ja kuutioi avokado. Ripottele avokadokuutiot ja korianterinlehdet letturullien päälle.