Helppous yllättää
Täytetyt texmex-letut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Lettutaikina

2 kananmunaa kananmuna
0,5 l l maitoa maito
2,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 tl tl suolaa suola
voita voi
(tai öljyä, paistamiseen ja vuoan voiteluun)

Täyte

1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 dl dl papuja papu
(säilyke, esim. kidney- tai mustapapuja)
300 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan (luomu) jauhelihaa)
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
0,5 dl dl tomaattipyreetä tomaattipyree
0,5 dl dl vettä vesi
1 pss pss tacomaustetta tacomauste
(n. 25 g)
suolaa suola
(maun mukaan)
75 g g cheddarjuustoa cheddarjuusto
1 - 2 avokadoja avokado
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri

Täytetyt texmex-letut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(3)

Valmistus

1. Paista lettutaikinasta normaalikokoisia lettuja. Lisää pannulle voita ennen jokaisen letun paistamista.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Valuta ja huuhtele säilykepavut.

3. Ruskista jauheliha paistinpannulla öljyssä. Lisää sipulit ja paista hetki. Lisää pannulle pavut, tomaattipyree, vesi ja tacomauste. Anna hautua hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

4. Lusikoi täytettä letuille, kääri ne rullalle ja lado täytetyt letut voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.

5. Gratinoi letturullia 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut hieman.

6. Kuori ja kuutioi avokado. Ripottele avokadokuutiot ja korianterinlehdet letturullien päälle.