Helppous yllättää
Grillatut maissit ja maapähkinävoidippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 maissia maissi
(esikeitettyjä maisseja)

Kastike

1 dl dl majoneesia majoneesi
(Kania vegaanista majoneesia)
2 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
1 rkl rkl limemehua limemehu
1 tilkkaa tilkka vettä vesi

Ripote

1 dl dl suolapähkinöitä suolapähkinä
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 chiliä chili

Grillatut maissit ja maapähkinävoidippi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

1. Sekoita maapähkinävoi ja limetin mehu majoneesiin. Ohenna tarvittaessa tilkalla kylmää vettä.

2. Rouhi suolapähkinät. Hienonna korianteri. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita ripotteen ainekset keskenään.

3. Grillaa maissit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi, yhteensä 5-10 minuuttia.

4. Valuta grillatuille maisseille kastiketta ja ripottele päälle pähkinäseosta.