
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | maissia
maissi (esikeitettyjä maisseja) |
Kastike
1 dl dl | majoneesia
majoneesi (Kania vegaanista majoneesia) | ||
2 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
1 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
1 tilkkaa tilkka | vettä vesi |
Ripote
1 dl dl | suolapähkinöitä suolapähkinä | ||
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
1 | chiliä chili |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillatut maissit ja maapähkinävoidippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sekoita maapähkinävoi ja limetin mehu majoneesiin. Ohenna tarvittaessa tilkalla kylmää vettä.
2. Rouhi suolapähkinät. Hienonna korianteri. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita ripotteen ainekset keskenään.
3. Grillaa maissit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi, yhteensä 5-10 minuuttia.
4. Valuta grillatuille maisseille kastiketta ja ripottele päälle pähkinäseosta.