
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 nippua nippu | tankoparsaa
tankoparsa (vihreää) | ||
2 - 3 vartta varsi | raparperia raparperi | ||
200 g g | halloumia halloumi |
Minttuinen yrttiöljy
1 ruukkua ruukku | minttua minttu | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaParsa-raparperi-halloumivartaat ja minttukastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Nypi mintunlehdet sauvasekoittimen kulhoon. Lisää muut yrttiöljyn ainekset ja soseuta sileäksi.
2. Poista parsoista kuiva tyvi, kuori varret kevyesti ja leikkaa ne kahteen osaan. Kuori ja paloittele raparperin varret. Leikkaa halloumista tikkuja.
3. Pujottele parsaa, raparperia ja halloumia pariin varrastikkuun.
4. Grillaa vartaat molemmin puolin, yhteensä noin 5 minuuttia. Tarjoa yrttiöljyn kera.