Helppous yllättää
Parsa-raparperi-halloumivartaat ja minttukastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 nippua nippu tankoparsaa tankoparsa
(vihreää)
2 - 3 vartta varsi raparperia raparperi
200 g g halloumia halloumi

Minttuinen yrttiöljy

1 ruukkua ruukku minttua minttu
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
0,25 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Parsa-raparperi-halloumivartaat ja minttukastike

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(7)

Valmistus

1. Nypi mintunlehdet sauvasekoittimen kulhoon. Lisää muut yrttiöljyn ainekset ja soseuta sileäksi.

2. Poista parsoista kuiva tyvi, kuori varret kevyesti ja leikkaa ne kahteen osaan. Kuori ja paloittele raparperin varret. Leikkaa halloumista tikkuja.

3. Pujottele parsaa, raparperia ja halloumia pariin varrastikkuun.

4. Grillaa vartaat molemmin puolin, yhteensä noin 5 minuuttia. Tarjoa yrttiöljyn kera.